HOTEL MAKÁR SPORT & WELLNESS, Pécs 

wellness hotel Pécs

Aktuális ajánlataink

Pécs - Makár Hotel- séta a világörökség városában 2 éj félpanzióval

Séta a Világörökség városában

szállás félpanzióval, gyümölcstál, üdvözlőital, Wellness használata, Ajándék Pécsről
29.400 Ft /fő / 2 éj

Egyéb tudnivalók

Szállás/Szálloda leírása

Univerzális 4* -os hotel és szabadidőcentrum Pécs egyetemi városrészében, zöldövezetben, a PTE klinikáktól néhány percnyi távolságra fekszik.

Építészetileg igényesen megformált, több ütemben épült 7000 m2 posztmodern épület együttest rendezett park, teniszpályák, játszótér, zárt parkoló övezi.  A komplexum modern, újonnan épült szálloda- és wellness részleggel rendelkezik, ideális aktív és passzív pihenésre vágyók részére. Szolgáltatásaikkal nemcsak a kikapcsolódás és szórakozás biztosított, hanem az egészség megőrzés lehetősége is.

A Hotel Makár egyben tökéletes pécsi helyszín konferencia, tréning, kiállítás, fogadás vagy szabadidős rendezvény számára. Több eltérő méretű terem és egy 2000 m2 csarnok áll a konferencia és rendezvény turizmus szolgálatára.

A tréninget követően kikapcsolódásra, feltöltődésre helyben van lehetőség. A hotel sportcentrumában számos sportolási lehetőségből választhatnak a szállóvendégek és a klubtagok. Közismert a rendszeres testmozgás és az egészség szoros összefüggése, mert orvosilag igazolt, hogy az edzésre fordított energia segíti a betegségek megelőzését, egyben az életminőség javulását eredményezi. Az órákra kedvezményes bérlet váltható, személyi tréner, ill. szakképzett edzők állnak folyamatosan rendelkezésre.

Az étlapon részben tájjellegű magyar, illetve a nemzetközi konyha kedvelt könnyű, változatos, egyben a korszerű táplálkozásnak megfelelő ételei szerepelnek. A kamerákkal őrzött zárt udvari parkoló és a jutányos áron igénybe vehető mélygarázs ma már elengedhetetlen és aranyat érő szolgáltatás a városi lét kellős középén.

Szoba típusok

Superior új hotelszoba a központi épületben található. Tágas, 30-32 m2 alapterületű, hangulatában és felszereltségében igényesen kialakított, igényes legmodernebb berendezéssel ellátott szobák. A szobák városi panorámával rendelkeznek, vagy a szép belső parkra néznek.  Minden szobához terasz/erkély is tartozik.

Superior kontakt szoba szállodánkban lehetőség van a 3x2 superior szobák összenyitására, amely így ideális nagyobb családok kényelmes elhelyezésére. Kontaktszobáinkat a családok kedvezményesen vehetik igénybe.

Standard szoba alapterülete 20-24 m2. Két különálló épületegységben helyezkednek el. 10 szoba a sport-parkolóból, íves lépcsőn, külön - külön közelíthető meg.  További 14 szoba a főépülethez csatlakozva, két szinten fedett folyosóról nyílik. Rendezett parkra néző szobák, modern bútorzattal

Wellness és egyéb programok

wellness világ: gőzkabin, finn-, infra-, só-terápiás szauna, hideg vizes csobbanó, jakuzzi, beltéri medence,  sport- és gyógy masszázs,  szolárium

Szolgáltatások

59 hotelszoba, 150 ágy,
140 fős étterem és 60 fős taverna, rendezvény- és konferenciaterem

Sport:  tenisz – 3 fedett és 4 szabadtéri pálya, squash – 3 pálya, fitneszterem, bowling – 2 pálya, aerobik, vizi torna, jóga,

Adatok

Érkezés órája:14

Távozás órája:10

Elfogadott EP kártyák:

Allianz Hungária, Aranykor, Credit Suisse = AXA, Dimenzió, Egészségpont, Kardirex, K&H, MKB, Magyar Egészséghálózat, OTP, PRO V1TA, Quaestor, Sodexho, Talizmán, TEMPO, Uniqa, Vasutas Önkéntes, Vitamin, Ticket Wellness, Wellness Országos Kölcsönös EP, Balzsam, Budai, Medicover, Évgyűrűk, Harmónia, Honvéd, Pannónia, Fitt Országos Önkéntes Kiegészítő EP, Patika

Elfogadott fizető eszközök:

készpénz, bank/hitelkártya: Eurocard, Mastercard, AMEX, Visa, Visa Electron

Üdülési csekk

Foglalási feltételek:

18 óra utáni érkezést kérjük, szíveskedjen előre jelezni, ellenkező esetben a szálloda foglaltsága függvényében a szobát értékesíthetjük.

Kései érkezés esetén foglalását
hitelkártya adatainak megadásával
30 % előleg befizetésével garantálhatja.

Lemondási feltételek:

  • kizárólag írásban fogadunk el lemondást
  • 24 órán belül a szállásdíj 100%-a fizetendő kötbérként

Gyerek kedvezmények:

szülővel egy szobában:

0-6 éves korú gyermek szállása és reggelije ingyenes
6-14 év közötti gyermek szállása és reggelije

standard szobában       3.500,-Ft/gyermek/éj
superior szobában        4.800,-Ft/gyermek/éj

Költségek leírása

IFA – 18 év felett kötelező – 350,-HUF/fő/éj

udvari parkolás: ingyenes

Mélygarázs: 2.000,-HUF/autó/nap

Épületek

Főépület - Szálloda 4 csillag

Szállás típusa

Kiadó szállások Belföldön Szoba kiadó - Szobafoglalás 24 órában SZOBA24.hu